Post by viosutibnetop on Feb 19, 2022 17:37:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Metal Soldiers 2 2022 version ▞▞▞
Jó játék. Apám játszik és én is játszom. Szeretem a grafikáját, a fegyverét és az ellenségeit. A legnehezebb dolog a helikopter. Folytasd
A játék visszajelzései szerint. Szerintem ez egy jó játék. Tehát ennek a játéknak a minősítése három csillag
A játékvezérlők nagyon rosszak, egy kicsit lefagy az offline megnyitásakor, az allover játékot jó játszani
🐃👎👎👎👎👎👇👇fos Szár
Nagyon szép játék, de túl sok feltöltéssel a jó hír az, hogy jó szórakozást és biztonságot, jó munkanapot, és el kell mennem az edzőterembe 👌
Ez valóban egy szép játék, de a grafikának jobbnak kell lennie ennél.
Jobb, mint gondolnám, akció és élvezet játék
Üdvözlet minden készítőnek és vezetőségnek ..a munkátok fantasztikus...grafikus ..sztori....rajzolási szakasz és a játék minden szakasza fantasztikus és fantasztikus.
Annyira szívás volt a legrosszabb a legrosszabb a legrosszabb legrosszabb játék, amit valaha játszottam!!!!!!!!!!!!!!! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 Egy szinten volt egy robot, amit kaptál, és a többiek szintű túlélni két főnökkel egymás mellett és még annyi segítséget sem kapsz és!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Több ezer ellenség van 👎👎👎👎
Nagyon jó programozás✅. de túl kicsi az élet
jó játék, de nem lehet megölni a főnököt😈😈😢😨
kétségtelenül jó játék. az ellenségek, szintek, helikopterek, robotok mind nagyon érdekesek és kreatívak. ez egy 5 csillagos játék. Azért adok 3 csillagot, mert lelassul és sokat lóg, miután végtelenített módban elér egy bizonyos nehézségi szintet. újratelepítem, remélem ezúttal hatékonyan fog működni.
Letöltöttem, nem játszottam vele, amíg be nem fejezte a letöltést
a játék jó, de sok kiegészítés érkezik, ha nem távolítja el a hozzáadásokat, akkor el kell hagynom ezt a játékot
Nagyon szép játék
Jó játék.. 120 az utolsó szint
Nagyon jó játék, és nagyon szórakoztató, de van egy probléma, nincs nehézség egyik szakaszban sem, más szóval nagyon könnyű játszani
A játék jó, de korábban túl sok szintje volt, de a legutóbbi frissítés után a szintek csak 120-ra csökkentek, és így az egész játék véget ért, miért???
Újra és újra összeomlik
Jó játék. Várom a harmadik verzióját néhány további funkcióval, mint például a többjátékos mód. nagyszerű játék
A játék szép, de meg kellett volna mutatnod, hogyan győzheted le a főnököt. 10. szinten van készleted 4 napja óta nem tudom, hogyan győzzem le a főnököt úgyhogy azt hiszem, el kell távolítanom
Metal Soldiers 2 Ação ysmx
Metal Soldiers 2 แอ็กชัน mvtw
Skin Editor 3D for Minecraft Strumenti bni
Nagyon klassz játék, a szuper Nintendo kontrajátékára emlékeztet, egyszerű és szórakoztató
A kontrollmérleg túl kicsi
Nagyon szép játék
Jó, ha nem rossz és nem jó
Nagyon élveztem ezt a játékot. Ez egy nagyon jó stratégiai játék. Nagyon szeretem a játékcsapatot.
Nem rossz játék.Teljesen játszottam ezzel, de nincs több móka, törlöm. A teljes játék után unalmas ez a játék. Tedd jobbá ezt a játékot, és tedd valósággá a fegyvert. A Nonpower Full Gun igazán unalmas Thx ehhez a játékhoz.
nagyon szép játék tudjuk játszani timepass, vagy amikor úgy érezzük, unalom
Kevés a pálya
Beszámolok erről a játékról. Nem csak hihetetlenül késik, hanem azt sem engedi meg, hogy az elején megöljem az ellenséget. Csak elszaladtam mellettük, és amikor megálltam, és visszatértem a játékhoz, a képernyő visszaváltott a szint elejére, így a karakterem a jobb szélen maradt a kereten kívül, ami újraélesztésbe került. Ez szemétség, és vissza akarom kapni a pénzemet.
Szórakoztató játék, amíg rám nem fagyott. 👎
Ne pazarolja az adatokat erre a kukára minden szint után a játék automatikusan kilép, és visszatér a kezdőképernyőre, és a szintek túl rövidek.
Metal Soldiers 2 მძაფრსიუჟეტიანი erh
Nagyon szórakoztató játék..és határozottan ajánlom.
Ajànlanitudom
kérjük, adjon hozzá testreszabható vezérlőket, hogy a vezérlőt tetszés szerint áthelyezhessük. Adjon hozzá joystick típusú navigációs panelt, amely jobb, mint a jelenlegi aero gomb. Lehet, hogy 5 csillagot kap, de most nem. Javítsd ki, aztán megfontolom...
FUTÁS KATONA!! Szórakoztató old school stílusú RPG. Szórakoztató és könnyen játszható, visszarepít a játék régi szép napjaiba.
Nagyon jó volt
Összességében a játék nagyszerű, de új szakaszokat kell hozzáadnia az új frissítéshez.
Szerintem ez a játék szuper ☺☺☺☺☺
az egyik legrosszabb játék.a szintek túl rövidek pagal banate h.
Ez egy jó játék, de egy rossz játék is, kérjük, ne töltse le.
működik, de nehéz irányítani
Ez a játék, mint a karton, ezért adok 2 csillagot
Ez a játék nagyon CooL. De haladnod kell ebben a játékban
Ahogy sokan rámutattak, van egy hiba, ami után nem tudja átadni az lvl 10-et. Egy kicsit a hirdetések nagy része is. Kár, jó a játékmenet
Ez a játék nagyon érdekel, szeretem a játékot
rossz kedvem van
A játék koncepciója és grafikája jó, de a vezérlés nagyon nehéz a rengeteg gomb miatt, amelyeket egyszerre kell használni, és ez zavaró lesz.
Ez a játék lekötött. Ez minden, amire számítottam. Telepíteni kellett a Google Play Games-t. Offline üzemmódban működik azokban az időkben, amikor kifogyok az adatokból. A játékmenet egyértelmű. A grafika jó LCD képernyőhöz. A hangok elfogadhatók. Lehetőség van fegyvertárból vásárolni, de szűkös költségvetés esetén vásárlás nélkül is játszható. Ez lesz az egyik kedvencem. Az apk biztonsági mentése az SD-kártyára az ES File Explorer segítségével. Ez egy őrző. 1,30 GHz-es négymagos CPU-n / 1 GB ramon és 5 hüvelykes képernyőn fut. Simán fut
nem jó ... hahhaha katona soha nem halt meg egy szemét miatt. .,,😢